ENERGIKOKS - HALV PRIS I TYSKLAND

Ægte amerikanske 30/90 mm Energikoks - til den bedste pris - brændværdi 8.000 Kcal.

Vi giver dig den bedste pris, og den bedste kvalitet, fordi vi sparer en masse logistik omkostninger ved at købe Energikoksene direkte ”ved kilden” og fordi vi selv fragter koksene uden omveje – via f.eks. Belgien eller Danmark - men derimod fragter koksene direkte ”fra kilden” til vores lager i Handewitt som ligger kun 7 km fra den danske grænse, hvor vi med vores eget anlæg sækker op i vores egne 25 kg sække.

EMBALLAGE - NY STÆRK FOLIE MED HANK

Til vores 25 kg sække bruger vi en ny meget stærk folie med hank.

Vi pakker Energikoksene på engangspaller med stærk skrumpefolie så sækkene står stabilt under transport, vi pakker 40 stk. 25 kg sække på en palle, eller 1 ton på en palle.

TRÆPILLER OG TRÆBRIKETTER

Vi kan også tilbyde dig absolut topkvalitet træpiller og træbriketter – træpiller og træbriketter kan leveres landsdækkende.

PRISER

Priserne på både Energikoks, træpiller og træbriketter kan variere meget i løbet af en brændselssæson, så for at sikre dig den bedst mulige dagspris er det til din fordel at du lige ringer til os for nærmere pris info vedrørende dagsprisen. på tlf. 21 37 10 58

FLEKSIBLE ÅBNINGSTIDER

Normale åbningstider er hverdage 07.00 til 16.30 og lørdage 07. til 11.30, på hverdage er der altid mulighed for at aftale en fleksibel åbningstid, bare ring og aftal nærmere, vi har gode tilkørselsforhold og masser af plads.

Med venlig hilsen,

www.energikoks.eu
 Telefon: 21 37 10 58